вівторок, 11 листопада 2014 р.

«Найдорожче для дитини – це її родина»





Відомо, що людина сильна тоді, коли вона не одинока, коли її є кому підтримати, коли у неї є сімя. Бо сімя – це наша опора, це той причал, до якого пристаєш, ховаючись від бід та негод, де знаходиш спокій.
В Україні 2014 рік оголошений Роком сім’ї. Районний будинок культури спільно з працівниками централізованої бібліотечної системи, а також за сприянням відділу сім’ї, молоді та спорту підготували та провели показовий семінар – родинне свято «Найдорожче для дитини – це її родина».
На святкову програму були запрошені багатодітні сім’ї:  Столяренків Максима Віталійовича та Олени Олександрівни з с. Чорна, які виховують 4 дітей;  Коломацьких Олександра Васильовича та Людмили Анатоліївни з с. Нагірне, у яких 6 дітей; Березовських Валерія Георгійовича та Антоніни Миколаївни з с. Ставрово, які виховують 8  дітей; Порфіяну Михайла Олексійовича з с. Флора, який сам ростить 9 дітей.
Усім присутнім дуже сподобалась змістовна програма заходу, ведучими якого були Кожухар А.В. (зав. ЦДБ) та Тимошенко П.О. (культорганізатор РБК). Скільки зворушливих слів прозвучало про сімю, мати, тата, неньку-Україну, рідний край! Зазначалось також і про роль книги та пісні у житті людини, родини. Усім присутнім було запропоновано прийняти участь у міні-конкурсі «Народна мудрість». А прекрасні пісні, присвячені родині, прозвучали у виконанні Вікторії Брижатої, Олесі Залевської, Анастасії Доби, Олексія Брадика, Дарії Приймак та Анастасії Грідіної.
На згадку про зустріч, запрошеним родинам, від районної державної адміністраціїШестаковою А.П. (начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації) було вручено цінні подарунки.
Так склалося, що зараз неспокійно в нашій країні. Тож хай в кожну українську сімю ввійде мир, спокій, злагода і любов.


Немає коментарів:

Дописати коментар