вівторок, 11 листопада 2014 р.


20 лютого 2013 року на базі центральної районної бібліотеки пройшов семінар на тему «Експертно – діагностичний аналіз бібліотек». Відкрила семінар начальник відділу культури та туризму – Кузнєц Є.А.,яка розповіла працівникам бібліотек про виконання Програми « Народний бюджет» та розкрила багато інших питань,які стосуються  бібліотек та доповіла про колегію. Також, на семінар були запрошені заступник економічного управління ПФУ – Мойсеєва Т.Г. та керівник Приват банку – Афанасій Д.В.,які надали багато різноманітної інформації та відповіли на запитання присутніх.
З доповіддю «Основні напрями роботи бібліотек на 2013 рік» виступила Ратушняк О.Б. – директор ЦБС,яка оголосила про проведення різноманітних конкурсів та розповіла про нові вимоги щодо бібліотечної діяльності.
Методистом ЦБС – Добою А.В. був підготовлений пакет методичних матеріалів по плануванню на 2013 рік та звітів за 2012 рік,розроблено Методичні рекомендації «В своїй хаті своя  й правда,і сила, і воля»(До 200 – р. з дня народження Т.Г.Шевченка) та зробила аналіз звітної документації і вказала на недоліки в роботі деяких бібліотек.
Москул І.В. – бібліографом ЦБС,надала інформацію про картотеки та редагувала їх.
При підведенні підсумків роботи семінару,присутні бібліотекарі обмінялися досвідом,думками та пропозиціями щодо роботи бібліотек. На семінарі були присутні 32 чоловіка.

Немає коментарів:

Дописати коментар